Ви тут:

“Профконсультант”: у службі зайнятості Полтавщини проводять профорієнтаційне тестування на автоматизованому робочому місці

Про те, яка професія краще підійде, замислюються не лише випускники шкіл, але й дорослі люди, що вже працюють. Адже кажуть, професію змінити ніколи не пізно, і хочеться будувати кар’єру саме там, де більше всього шансів досягти успіху, і в тій галузі, до якої лежить душа.

В Решетилівській філії Полтавського обласного центру зайнятості профконсультант Юлія Джос проводить тестування на автоматизованому робочому місці (АРМ) «Профконсультант».

Як розповіли у Полтавському обласному центрі зайнятості, рофорієнтаційний діагностичний комплекс дозволяє визначити здібності, нахили людини до певної професійної діяльності, прогнозувати успішність її майбутнього працевлаштування з урахуванням потреб ринку праці.

Запропоновані тести допоможуть визначити: швидкість мислення, аналітичні здібності, здатність до логічного мислення, лідерські та управлінські якості, стресостійкість та адаптивність, здатність до командної роботи, підприємництва, емоційний інтелект, підходящу сферу зайнятості, комунікаційні та організаторські здібності, орієнтацію на результат чи процес тощо.

фото ілюстаційне

Перейти до вмісту