Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавський виробник вирощує “бебі-картоплю”

Український виробник “Полтава-сад” вирощує дрібну картоплю для швидкого приготування Baby Lou.

Про це повідомляє портал “AgroTimes”.

“Ми вже кілька років вирощуємо, миємо, шліфуємо та фасуємо спеціальну дрібну, так звану бебі моркву, яку продаємо під торговою маркою “Моркішка”. З таким самим настроєм взялися й до виробництва бебі картоплі. Це не відходи від виробництва, так звана “свиняча” картопля. Це спеціально вирощена дрібна картопля смачних сортів, дороблена й пофасована для зручного споживання. Її можна запікати, варити, смажити, використовувати у різних стравах”, – розповів директор “Полтава-сад” Віталій Штанько.

За словами директора, новий вид продукції купують не тільки кінцеві споживачі для приготування вдома, ним також зацікавилися ресторатори.

Система Orphus