Ви тут:

Обираємо найкращий журнальний стіл

Щоб отримати кімнату мрії, треба докласти багато зусиль: створити сучасний дизайн-проект, зробити ремонт, правильно підібрати меблі та розмістити світильники. Усе потребує уваги, це стосується основних задач та дрібних деталей. Меблі мають бути якісними, гармонійно доповнювати кімнату, надавати їй затишний і завершений вигляд, при цьому служити довго, не втрачаючи привабливого зовнішнього вигляду.

Розкриємо головний секрет створення стильного та комфортного простору! Оберіть для кімнати гарний журнальний стіл, збирайтеся за ним із друзями та рідними людьми, пийте каву або чай, читайте цікаві книжки та журнали. Він стане центральним елементом простору.

Сьогодні на ринку України досить великий вибір журнальних столів – від класичних до сучасних. Є великі та маленькі, витончені та масивні моделі. Кожен покупець з легкістю обере оптимальний за розмірами та дизайном журнальний стіл; https://www.dybok.com.ua/ua/product/catalog/33 – посилання, де ви знайдете найкращі пропозиції на ринку від перевірених фабрик. Інтернет-магазин «Дубок» має розкішну вітрину та велику кількість товарів на складі. Тут також можна замовити конкретну модель у бажаному кольорі.

Одна річ – багато функцій

Журнальний стіл – це необхідна річ у просторій спальні та у вітальні. Він виконує одразу кілька функцій – практичну та естетичну. При досить невеликих розмірах відрізняється:

  • місткістю;
  • стійкістю;
  • міцністю.

Характеристики та переваги багато в чому залежать від якості матеріалу, з якого зроблений виріб.

Підбирати журнальний стіл радимо з урахуванням гами кольорів, розміру кімнати, її тематичної спрямованості, запланованого функціонального навантаження. Варто визначитися, яка модель добре впишеться в інтер’єр кімнати, – зі скла або дерева.

На що звернути увагу при виборі?

Сьогодні є кілька основних різновидів журнальних столів:

  • класичний;
  • модульний;
  • кавовий.

Також зустрічається трансформер та оттоманка. Вказані позиції відрізняються конструктивними особливостями, зовнішнім виглядом, основою-матеріалом, призначенням та формою.

Який же краще купити журнальний стіл: скляний чи дерев’яний, класичний або трансформер? Це залежить у першу чергу від смаку й побажань господарів. Якщо до душі класика, тоді варто підібрати модель, виконану з дерева зі стільницею правильної квадратної або прямокутної форми, з вензелями або віньєтками в області ніжок. Шанувальникам модних віянь будуть цікаві креативні варіанти, виготовлені зі скла та металу. В інтернет-магазині «Дубок» є моделі в стилі хай-тек, мінімалізм, лофт, контемпорарі, техно, фьюжн та ін.

Практичні поради

Крім усього перерахованого вище, при виборі журнального столика треба звертати увагу на габарити. Зазвичай висота моделей коливається в рамках від 40 до 50 сантиметрів. Ширина буває різною – радимо враховувати площу кімнати та особливості зони, де буде стояти предмет інтер’єру. Якщо це ніша або місце між м’якими меблями, досить невеликого кавового столу. Для сучасної квартири-студії в стилі мінімалізм краще купити трансформер. Він стане відмінним вибором!

Примітка: багатоярусні моделі складаються з декількох елементів, які можна з’єднати між собою, вони підійдуть навіть для великої компанії.

Місткість журнального столика безпосередньо залежить від конструкції, а зручність в експлуатації – від матеріалу. Модне сьогодні скло виглядає, безумовно, красиво, але вимагає до себе багато уваги. Його треба кожного дня натирати, щоб поверхня виглядала чистою, гарною. Дерево та його аналоги більш практичні, але їм не місце у вологому середовищі або там, де є надлишок тепла.

Перейти до вмісту