Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині оголосили штормове попередження

За повідомленням Полтавського обласного центру з гідрометеорології, вночі та в першій половині дня 9 лютого очікуються значні опади у вигляді снігу, мокрого снігу, в південній половині області з дощем.

Також буде налипання мокрого снігу, ожеледь, пориви вітру 15-20 м/с. В північній половині області хуртовини, приріст снігового покриву 10-20 см. 1 рівень небезпеки – жовтий.

Такі погодні умови значно ускладнюватимуть рух транспорту, роботу органів енергетики та комунальних служб.

Згідно з рішенням КМДА про заборону в’їзду з 15:00 до м. Києва великогабаритного транспорту, з метою недопущення накопичення великогабаритного транспорту в межах Київської області обмежено рух великогабаритного транспорту в межах Київської (М-01 Київ-Чернігів, М-03 Київ-Харків, М-05 Київ-Одеса, М-06 Київ-Чоп, М-07 Київ-Ковель, Н-01 Київ-Знам’янка, Н-08 Бориспіль-Маріуполь), Полтавської (М-03 Київ-Харків, Н-08 Бориспіль-Маріуполь), Рівненської (М-06 Київ-Чоп), Житомирської (М-06 Київ-Чоп, М-07 Київ-Ковель), Черкаської (М-05 Київ-Одеса, Н-01 Київ-Знам’янка, Н-08 Бориспіль-Маріуполь) та Чернігівської (М-01 Київ-Чернігів, Н-07 Київ-Суми) областей, – йдеться у повідомленні ДСНС в Полтавській області.

фото ілюстраційне

Перейти до вмісту