Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

“Кременчук” зіграє з “Краматорськом”

У минулому турі УХЛ обидва клуби зазнали поразки від прямих конкурентів по турнірній таблиці – «Кременчук» в серії булітів поступився «Донбасу», але поїхав з Дружківки з 1 балом, набираючи очки вже 13 матчів поспіль, а «Краматорськ» програв «Соколу» з різницею у дві шайби.

Як розповіли у ХК “Кременчук”, на цей час, «Кременчук» з відставанням в 4 очка від першого місця розмістився на другій сходинці в таблиці, а «Краматорськ» займає четверту сходинку з різницею в 9 очок від третього місця.

«Кременчук» – єдиний клуб в УХЛ, який не підписував нових гравців до закриття трансферного вікна, і завершить п’ятий сезон УХЛ чепіонським складом.

«Краматорськ», своєю чергою, підписав ексгравеців «Маріуполя» Ромащенко, Ципнятова і Олійника, проте втратив лідерів – Карпенко, Халіна і Пахмуріна. Також склад краматорської команди поповнив захисником Глібом Мальцевим.

Лише одного разу «Краматорськ» зміг обіграти «Кременчук» – в інших трьох матчах перемогу святкували хокеїсти Савицького: 5:4, 4:1, 0:1, 2:1ОТ.

У «Кременчука» самим націленим на ворота краматорчан є Андрій Денискін – на його рахунку 6 (2 + 4) очок.

Найрезультативнішими нападниками «Краматорська» в матчах проти «Кременчука» є Андрій Жвачкін, Микола Столяренко та Гліб Кривошапкин – на їхньому рахунку по 3 очка.

У складі крамарточан грають гравці знайомі прихильникам хокею по виступам за ХК «Кременчук». Це воротар Михайло Шевчук, захисник Олександр Люльчук, нападники Гліб Кривошапкин, Іван Ципнятов та Микита Олійник.

4 лютого

18:00 «Краматорськ» – «Кременчук» – пряма трансляція – на сайтах УХЛ і XSPORT.ua

Перейти до вмісту