Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Головні ознаки надлишку в раціоні цукру, – назвав дієтолог

Дієтолог Сью Хейккінен з США назвав кілька головних ознак надлишку в раціоні цукру. Він попередив, що захоплення солодкими стравами може поступово зруйнувати здоров’я.

Сью Хейккінен вказує на неприпустимість переїдання продуктами, які в надлишку містять цукор. У США середньостатистичний громадянин щодня вживає в сумарному обсязі близько 17 чайних ложок цукру, передає EatThis, NotThat, пише ukrhealth.net

Дані отримані на підставі нового дослідження, проведеного групою співробітників Каліфорнійського університету. Фахівець зазначив, що слід відмовитися від солодких газованих напоїв, те ж відноситься до енергетиків і солодкого чаю. Необхідно контролювати вживання солодких страв, що відноситься до здобної випічки, тістечком, печінкою, зефіру, мармеладу, цукерок та інших солодощів.

Дієтолог вказує на появу небезпечних ознак надлишку цукру. Даний продукт викликає втому, перевтома і відчуття занепокоєння. До того ж, підвищується інсулін в крові.

Любителі солодкого можуть бути вражені діабетом другого типу, у них можливе ожиріння печінки. Мова також йде про виникнення захворювань серця і запалення суглобів. Крім того, надлишок в організмі цукру призводить до повноти.

Поряд з цим повністю виключати цукор з раціону не можна. Необхідно шукати його в натуральних продуктах, якими, зокрема, є виноград, родзинки і солодкі фрукти.

фото ілюстраційне

Перейти до вмісту