Ви тут:
Спорт Суспільство 

Формула-1: AlphaTauri представила свій новий болід

Презентація нового автомобіля вийшла рекордно короткою.

Як повідомляє f1news, якщо торік презентація AlphaTauri була тривалим поданням належить Red Bull бренду модного одягу, але у 2021-му команда обмежилася коротким відео з новою колекцією одягу і машиною на подіумі.

Напарником П’єра Гасли став дебютант Формули 1, 20-річний японець Юкі Цунода – протеже Honda, який минулого року завершив на третьому місці сезон у Формулі 2.


Нову AT02 представили на сайті команди, опублікувавши студійні фотографії та інтерв’ю з керівництвом та гонщиками. Колірна гамма майже не змінилася, як і конструкція машини – навіть задня частина, яку можна було запозичити у Red Bull Racing, не витративши умовних балів, залишилася колишньою. АТ02 оптимізували, намагаючись розв’язувати проблеми торішньої AT01, але вважали за краще зосередитися на розробці машини для наступного сезону, коли в Формулі 1 серйозно зміниться регламент.

Раніше McLaren першим у сезоні представив новий болід.

Scuderia AlphaTauri (скорочено — AlphaTauri; повна назва — Scuderia AlphaTauri Honda) — команда Формули-1. Це одна з двох команд Формули-1, що належать австрійській компанії з виробництва напоїв Red Bull, інша — Red Bull Racing. Команда була створена шляхом перейменування команди Торо Россо на «AlphaTauri» з метою просування модного бренду AlphaTauri. За словами Франца Тоста та Гельмута Марко, Скудерія АльфаТаурі вже не є молодіжною командою, а сестринською командою Red Bull Racing.

Перейти до вмісту