Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

До річниці незалежності України оголосили конкурс творчих робіт: полтавців запрошують до участі

Полтавців запрошують до Національного конкурсу творчих робіт (есе) «Шлях розвитку сучасної української культури. Погляд молоді» з нагоди відзначення річниці незалежності України.

До участі запрошують учнів, членів Малої академії наук України, студентів закладів вищої освіти, аспірантів, працівників культури та інших.

Як повідомили у Полтавській ОДА, метою конкурсу є підтримка обдарованої молоді та підвищення рівня обізнаності про історію становлення сучасної української культури, створення умов для її творчого зростання.

Пріоритетні напрямки Конкурсу:

– історія розвитку сучасної української культури;

– історії успіху молодих письменників, митців у сфері музичного,

театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва і кіномистецтва;

– культурна дипломатія;

– актуальні проблеми розвитку партнерства між креативним громадянським суспільством та державою у представленні української культури світові;

– креативні індустрії;

– відновлення культурних пам’яток у межах проекту «Велика реставрація»;

– інша тематика, виходячи з пріоритетних напрямків.

Конкурсні роботи разом з заявкою направляються на e-mail: [email protected], вказавши у темі повідомлення «На Конкурс» з 11 січня по 9 серпня 2021 року. Детальніше за посиланням  або звертайтесь на e-mail: [email protected].

Читайте також: Українцям є чим пишатися, – Зеленський на нараді щодо концепції святкування ювілею незалежності

Конкурс проводиться Інститутом політико-правових та релігійних досліджень за підтримки Київської міської організації Національної спілки письменників України, Європейської культурної асамблеї, видавничої організації «Юрінком Інтер», Вишгородського історико-культурного заповідника, Всеукраїнського товариства «Знання» України, Київського академічного театру українського фольклору «Берегиня» та засновників міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова».

Фото: eu-ua.org

Перейти до вмісту