Ви тут:

Вибираємо ювелірний інтернет-магазин: каталог, який порадує асортиментом

Вибираючи ювелірний магазин в Полтаві чи Києві, звертайтеся на майданчики, які максимально давно працюють на ринку і встигли зарекомендувати себе серед тисяч клієнтів. Такі компанії не тільки підтвердили високий рівень, але і не хочуть втрачати репутацію, тому пропонують своїм клієнтам найвигідніші та найцікавіші рішення, а також гідну якість обслуговування.

Найбільший інтернет-магазин ювелірних прикрас України Gold.ua відноситься саме до таких продавців. Це компанія, яка вже багато років радує покупців якісними виробами, швидкою доставкою та регулярно поповнюється асортиментом.

Що є в каталозі ювелірного магазину

b976150cc3b0eb36d86315fe7066f24f.jpg

Магазин золота і срібла пропонує значний вибір виробів під будь-яке завдання:

  • сережки;
  • кільця і персні;
  • ланцюжки;
  • кулончики і підвіски;
  • браслети;
  • аксесуари;
  • сувеніри з дорогих матеріалів;
  • діаманти різних форм і розмірів;
  • годинник – не тільки наручні, але й інтер’єрні.

Покупцям пропонуються як більш доступні товари, так і вироби рівня люкс – для особливо вибагливих клієнтів, які не готові погоджуватися на щось просте. Всі товари супроводжуються відповідною гарантією, права кожного покупця захищені на 100%.

Інші причини заглянути в Gold.ua

d988cc4af24be3adb6513637bd80a6da.jpg

Каталог цього магазину ювелірних прикрас цікавий не тільки перерахованими перевагами. Так, компанія регулярно організовує різні акції, робить знижки на окремі види продукції – а це означає, що багато цікавих моделей продаються за вигідною ціною.

Якщо ви шукаєте подарунок для близької людини, то Gold.ua – найзручніший майданчик. Для цих цілей в магазині виділена окрема категорія, в якій презенти підбирають за знаком зодіаку, свята, східним календарем, цінами та іншими особливостями. Така структура розділу економить час покупців – вони не вивчають все підряд, а відразу переходять на потрібну сторінку.

Не знаєте, який виріб подарувати? І цю проблему легко вирішити: в каталозі доступні подарункові сертифікати різного номіналу – від тисячі до 10 тис. гривень. Кожен підбере рішення, відповідне його бюджету, а людина, яка отримала сертифікат, самостійно придбає відповідну прикрасу.

На сайті багато товарів доступні в кредит або розстрочку. Це зручно, якщо потрібно придбати дорогий виріб (наприклад, кільце на заручини), але всієї суми немає в наявності. Відразу в каталозі користувачам пропонується кілька варіантів такої покупки – з варіантами термінів погашення і відсотків виплат.

20b1d67bea0a434480ee100feb975086.jpg

Gold.ua: рішення, в якому продумано все

Магазин ювелірних прикрас Gold.ua – це кілька торгових майданчиків, які працюють офлайн (Київ, Харків, Львів, Дніпро, Одеса), а також величезний віртуальний каталог. У всіх звичайних магазинах працюють пункти самовивозу продукції, що дуже зручно. А якщо потрібно, доставка кур’єром або однієї з повірених кур’єрських служб реалізована по Києву і всій території України (можлива оплата післяплатою). Покупцеві потрібно тільки вибрати, замовити і оплатити товар – а все інше вирішить продавець.

Перейти до вмісту