Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

ЦНАП у кожній громаді сприятиме підвищенню доступності адмінпослуг для її мешканців, – Богдан Бабіч

Порядок та умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг обговорили на нараді у Полтавській облдержадміністрації.

Як повідомили в ОДА, заступник голови облдержадміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Богдан Бабіч зустрівся з головами та представниками Котелевської, Чорнухинської, Оржицької, Лубенської, Новооржицької та Горішньоплавнівської тергромад. На нараді обговорили проект Кабінету Міністрів України, яким затверджується порядок та умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг. Прийняття такого акта спрямоване на підтримку громад, які не мають змоги  самостійно побудувати ЦНАП .

“Наявність ЦНАПів у кожній громаді сприятиме підвищенню територіальної доступності адміністративних послуг для мешканців громад”, – наголосив Богдан Бабіч.

Також громади підтримали концепцію із запровадження єдиної інформаційної системи для ЦНАПів та ведення місцевих реєстрів громад із використанням хмарної технології в регіоні.

Фото: Полтавська ОДА

Перейти до вмісту