Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Реорганізація райдержадміністрацій: у Полтавській ОДА відбулося засідання робочої групи

11 січня у Полтавській ОДА в режимі відеоконференції відбулося засідання робочої групи з питань реорганізації райдержадміністрацій. На нараді обговорили проблемні та нагальні питання, що виникають в кожному окремому районі.

Заступник голови облдержадміністрації Євген Греков зазначив, що проблемні питання, які озвучили голови ТГ, РДА, депутати облради, наразі узагальнені. Надані відповідні доручення відповідальним особам, йдеться на сайті Полтавської ОДА.

«Необхідно й надалі контролювати хід проблемних питань щодо передачі майна до територіальних громад. Усім РДА було надано рекомендації щодо складу комісій з реорганізації», – сказав Євген Греков.

Також на нараді обговорили нюанси реєстрації та реорганізації структурних підрозділів. Євген Греков наголосив, що після проведення реєстрації, комісії мають звести майно, оформити всі необхідні документи для того, щоб розробити передавальний акт.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України затвердив Порядок здійснення заходів щодо утворення та реорганізації районних державних адміністрацій, а також правонаступництва майна, прав та обов’язків райдержадміністрації, що припиняють свою діяльність.

фото Полтавська ОДА.

Перейти до вмісту