Ви тут:
Спорт Суспільство 

Прометей переміг Рілскі та наблизився до виходу у плей-оф Кубка Європи ФІБА

Прометей проводив матч другого туру групового раунду Кубка Європи ФІБА, в якому грав проти господарів баблу Рілскі.

Команда Віталія Чернія почала матч із потужного ривка 15:5, який українському колективу вдалося створити за рахунок швидкого нападу та серії дальніх влучань. Але болгари після тайм-ауту на екваторі першої чверті змогли відбитися і навіть отримати мінімальну перевагу за підсумком першої чверті. Прометей зменшив оберти у нападі та дозволив супернику набрати серію очок у трискундній. 

Про це інформує Федерація баскетболу України.

У другій чверті номінальні господарі поєдинку повернули собі двозначну перевагу. Результативна гра Вона та вдалі дії Липового допомогли Прометею виграти першу половину — саме ці гравці були лідерами на майданчику в команди з Кам’янського до великої перерви. Прометей виграв битву на щитах, грав у комфортному високому темпі та змусив суперника більше помилятися, пішовши на велику перерву за переваги в 14 очок. 

Команди провели рівну третю чверть: спочатку Прометей зробив ривок, після чого Рілскі відповів своїм вдалим відрізком, зумівши рівно завершити третю 10-хвилинку. Але це дозволило господарям баблу лише вирівняти рахунок у чверті, але ніяк не наблизитись до суперника.

Прометей контролював гру до самого її завершення. Команда Віталія Чернія, заволодівши перевагої у другій чверті, вже супернику її не віддавала. Домінування у трисекундній, як результат більша кількість атак другого шансу, а також кращий рух м’яча та загальна перевага Прометея на обох кінця майданчику отримали відображення на табло.

Команда Віталія Чернія перемогла 89:76 та впритул наблизилась до виходу в наступний раунд Кубка Європи ФІБА.

Перейти до вмісту