Ви тут:
Освіта Суспільство Україна 

Пробне ЗНО-2021: реєстрація стартує 5 січня

Реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року розпочнеться 5 січня і триватиме до 19 січня включно, інформує МОН 

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця. Пробне тестування є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

За інформацією Українського центру оцінювання якості освіти реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме протягом 5–19 січня  2021 року на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (для жителів Полтавщини – це Харківський РЦОЯО) https://zno-kharkiv.org.ua 

Читайте також: Пробне ЗНО-2021 відбудеться 10 квітня, – МОН

У 2021 році пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови, української мови і літератури, історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту), біології, географії, фізики, хімії,    англійської,    іспанської,  німецької та французької мов  –  10 квітня 2021 року.

З огляду на загрози у 2021 році кожний учасник / кожна учасниця зможе вибрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО.

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО будуть створені інформаційні сторінки.

Крім участі в пробному ЗНО з одного з навчальних предметів, кожний зареєстрований учасник /  учасниця може додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021 та пройти тестування вдома.

Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику / кожній учасниці потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» упродовж 10–14 квітня.

Результати  пробного ЗНО буде оприлюднено в особистих кабінетах учасників 16 квітня.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання є платною послугою. Вартість одного тестування   у 2021 році становить 216 грн.

Читайте також: В Україні учасники ЗНО з найвищим результатом отримуватимуть премії

Результати пробного ЗНО 2021 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі визначення результатів на сайті УЦОЯО, буде оприлюднено на їхніх інформаційних сторінках 16 квітня.

Докладніше: bit.ly/2WNYLYq

Перейти до вмісту