Ви тут:
Спорт Суспільство 

“Одеса” несподівано переграла “Дніпро” у чемпіоні ФБУ

Одесити перемогли з рахунком 82:71.

Як повідомляє ФБУ, команди розпочали поєдинок за низької результативності. За перші п`ять хвилин суперники ледь набрали 10 очок на двох. Та в наступні хвилини результативність зросла. Чверть завершилася в 36 очок на двох. При цьому одесити завдяки кращій реалізації здобули 4 очки переваги. Надалі реалізація також то знижувалася, то зростала, залишаючись в середньому майже на тому ж рівні – 35 очок на дві команди за чверть. Дніпряни при цьому відіграли до великої перерви один бал відставання.

За однакової реалізації двоочкових кидків господарі були влучнішими з-за периметра: 5 влучань проти 2 у гостей. При цьому жоден учасник матчу не набрав до великої перерви бодай 10 очок. По 9 було в Кондракова та Артамонова в одеситів та 8 у Тимофеєнка з Дніпра.
По перерві перебіг боротьби на майданчику суттєвих змін не зазнав. Реалізація залишилася на звичному рівні. На двох суперники набрали 36 очок. Різниця в 3 очки збереглася. Одесити змогли відіграти невеликий ривок гостей.

По ходу заключної 10-хвилинки перевага одеситів вперше в матчі зростала до восьми очок. Гості до останнього намагалися відігратися, та їм цього так і не вдалося. Відтак одесити завдали чемпіону третьої в сезоні поразки, яка стала для Дніпра другою поспіль.

Перейти до вмісту