Ви тут:
Погода Полтавщина Суспільство 

На вихідні синоптики обіцяють сніг та ожеледицю на Полтавщині

В Україні завершальні вихідні січня обіцяють опади, ожеледицю та рвучий вітер. На Полтавщині синоптики прогнозують до 8 градусів морозу вночі та до -4 градусів вдень.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

“Переважатиме періодично сніг, у східних областях, у південній частині та на Дніпропетровщині – дощ чи мокрий сніг. Вдень 31-го січня – тимчасова пауза в опадах у більшості областей України”, – написала Наталка Діденко у фейсбуці.

Вночі температура повітря знизиться до 3-9 градусів морозу, а вдень буде тепліше: від 3 морозу до 3 тепла. У східних областях, на Півдні, а також у Дніпрі з районами передбачається тепліша погода, вдень +3+7 градусів.

За інформацією Укргідрометцентру, у Полтавській області на вихідних сніжитиме, лише вдень у неділю опади малоймовірні. На дорогах ожеледиця. У нічні години температура повітря знизиться у суботу до -6-8 градусів, у неділю до -2-4. Вдень очікується 0-2 градуси морозу та -2-4 градуси відповідно. Вітер буде рвучким: 30 січня – південно-східний, 5-10 м/с, 31 січня – північно-західний, 7-12м/с.

Фото: pexels


Перейти до вмісту