Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині пожежники позапланово перевірять заклади, які обслуговують людей похилого віку

У Полтавській області інспектори ДСНС проводитимуть позапланові перевірки закладів, які обслуговують людей похилого віку.

Про це йшлося на нараді з керівним та інспекторським складом структурних підрозділів області, яка відбулася в режимі відеоселектору 28 січня. Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Полтавській області.

Під час наради начальник обласного управління ДСНС Володимир Салогуб дав доручення інспекторському складу невідкладно приступити до перевірок у Полтавській області та забезпечити проведення роз’яснювальної роботи щодо дотримання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки.

Також, у зв’язку з погіршенням погодних умов під час наради перевірили готовність підрозділів до оперативного реагування на небезпечні події пов’язані з наслідками негоди.

Нагадаємо, після трагедії, яка сталася 21 січня у Харкові в двоповерховому житловому будинку, переобладнаному під будинок для літніх людей в Україні здійснюватимуться позапланові перевірки об’єктів підвищеного ризику, а саме соціальні установи, реабілітаційні центри, комунальні та приватні будинки для перебування літніх людей, особливо ті, які працюють без відповідних документів.

Фото: ДСНС

Перейти до вмісту