Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

На Полтавщині дороги знаходяться в проїзному стані: найбільше розчищали від снігу поблизу Пирятину та Лубен

На 9-у ранку 28 січня у Полтавській області дороги державного значення знаходяться в проїзному стані.

Вночі підрядники працювали здебільшого на дорогах в північних районах області: М-03 Київ-Харків (поблизу міст Лубни та Пирятин), Р-60 Кролевець-Пирятин, Р-42 Лубни-Миргород-Опішня, Р-67 Чернігів-Пирятин, Т-17-05 Лохвиця-Гадяч, Т-17-16 Хорол-Семенівка-Кременчук, повідомляють у Службі автомобільних доріг у Полтавській області.

Таким чином, розчищено 435 км доріг.

У разі ускладнення руху на автодорогах державного значення варто телефонувати диспетчеру Служби автомобільних доріг у Полтавській області – 050 409 80 01 (цілодобово).

На дорогах місцевого значення у Полтавській області минулої доби працювали 61 одиниця техніки і 93 працівника підрядників. Сильний снігопад був в західній частині області. Використано 655 тонн комбінованої протиожеледної суміші.

Телефон гарячої лінії з питань ускладнення руху Агентства місцевих доріг Полтавської області – 050 – 01 – 50 – 233.

Нагадаємо, на 28 січня на Полтавщині прогнозували мокрий сніг, поривчастий вітер та ожеледицю. Через погіршення погодних умов в області обмежили рух вантажівок на дорозі Київ-Харків. А Міністерство освіти і науки рекомендувало закладам освіти Полтавщини на час негоди перейти на дистанційну форму навчання.

Перейти до вмісту