Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На межі Полтавської, Київської та Черкаської областей встановлять стелу

На межі Київської, Полтавської та Черкаської областей планують встановити стеллу, висота якої становитиме від 7-9 метрів, ширина – від 10 до 15. 

Про це написала у фейсбуці народна депутатка Анастасія Ляшенко.

“Провели робочу зустріч щодо встановлення стели на межі перетину Київської, Полтавської та Черкаської областей. Це місце обов’язково має бути туристично-привабливим і може бути зазначене, як місце першої зупинки в туристичній подорожі на маршруті у напрямку з Києва до Полтави й далі”, – йдеться у повідомленні.

Окрім власне самого знака планують зробити з’їзд з острівцем безпеки в межах 20-ти метрів з облаштуванням місць для паркування автотранспорту, туристичних автобусів, місць для відпочинку.

“Ну і, звичайно, проведена велика аналітична робота з визначення фотозон, адже вирішили, що стела слугуватиме місцем, де можна зачекінитися. Розглянули також різні види мощення для пішохідної частини та автотранспорту з безбар‘єрним в’їздом для можливості заїзду маломобільних груп населення. Тобто робота триває не лише в дизайнерській частині, а і з врахуванням усіх тих нормативних вимог, які діють сьогодні при виконанні таких робіт”, – зазначила Анастасія Ляшенко.

Нардеп додала, що багато елементів стели будуть підсвічені, що надасть привабливості в нічний час.

Фото: фейсбук

Перейти до вмісту