Ви тут:
Суспільство Україна 

МОЗ та СБУ проводить перевірки, – Степанов про таємну вакцинацію депутатів

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов повідомив, що СБУ перевіряє інформацію про таємну вакцинацію проти COVID-19 депутатів.

Про це Степанов повідомив одному з телеканалів, пише 24 канал.

За словами міністра охорони здоров’я, якщо інформація правдива, то препарати завезли в Україну нелегально. Проте такі скандали дуже шкодять іміджу України під час закупки препаратів.

Читайте також: Степанов розповів, коли розпочнеться масова вакцинація та чи видаватимуть паспорти

Це мерзенна історія, якщо ми говоримо про депутатів. Розбирається СБУ, поки вони нічого не говорять, збирають фактаж. Ми, в свою чергу, отримали доручення від прем’єр-міністра, і сьогодні почали свою частину перевірки. На підставі довіреності, ми не могли вийти на перевірку”, – заявив Степанов.

Читайте також: “Маска та соціальна дистанція залишаються до кінця року”, – Шмигаль розповів, чи продовжуватимуть карантин

За словами урядовця, імідж України перед виробниками вакцин зіпсований. Таким чином ставлення, наголосив Степанов, буде відповідним, особливо, коли Київ просить препарати в першу чергу.

“Все, що стосується контрактів, не повинно бути опубліковано, за ціною, умови, терміни поставки. Це ціна всієї цієї балаканини, псування іміджу України, яка відбувається багато років певними політичними силами”, – сказав Міністр.

Перейти до вмісту