Ви тут:
Спорт Суспільство 

Колишній гравець «Барселони» працюватиме в українському клубі

Ексгравець донецького Металурга Яя Туре працюватиме в Олімпіку.

Як повідомляє 24 канал, івуарієць увійде до тренерського штабу Олімпіка.

Наразі Олімпік очолює український тренер Ігор Климовський.

Донецький Олімпік після 12 зіграних матчів у чемпіонаті України посідає 7-е місце. Команда ставить ціль боротися за єврокубки.
Президент Олімпіка Владислав Гельзін підтвердив, що Яя Туре увійде до тренерського штабу донецького клубу. Про це повідомляє Meta Ratings.

“Так, можу підтвердити, що Яя Туре увійде до тренерського штабу Олімпіка. Ми сподіваємося, що його багатий досвід виступів у клубах-грандах європейського футболу допоможе нашій команді. Розраховуємо, що університети, які він пройшов у Барселоні та Манчестер Сіті, він передасть нинішнім футболістам Олімпіка. Їм буде, чому повчитися у такого сильного в минулому гравця, як Туре”, – сказав Гельзін.

Європейська частина кар’єри Туре розпочала у бельгійському Беверені, після чого у 2003 році він став гравцем донецького Металурга.

З України у 2005 році він переїхав у Грецію, де рік захищав кольори Олімпіакоса. Ще через рік івуарієць вже був у французькому Монако.

З 2007 до 2010 року Туре грав за Барселону, з якої перейшов у Манчестер Сіті. Туре оголошував про завершення кар’єри і начебто мав стати футбольним функціонером.

Він заявив, що терміни контракту з Туре ще не обговорював. За його словами, 19 січня Туре з’явиться у розташуванні Олімпіка на зборі в Туреччині.

Перейти до вмісту