Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

Дітей Полтавської громади запрошують до участі інтернет-конкурс малюнків “Моя Україна – єдина”

Департамент культури, молоді та спорту Полтавської міської ради, з нагоди відзначення Дня Соборності України, оголошує Дитячий інтернет-конкурс малюнків «Моя Україна – єдина».

Про це повідомили на сайті міської ради.

Умови Конкурсу:

  • Взяти участь у конкурсі можуть всі охочі діти до 18 років, які проживають в Полтавській ТГ.
  • Малюнки повинні відповідати тематиці Конкурсу «Моя Україна – єдина» та можуть бути виконані в довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби тощо).
  • з 19 січня по 25 січня 2021 року необхідно надіслати одну конкурсну роботу в електронному форматі на електронну пошту: [email protected] (з приміткою Конкурс «Моя Україна – єдина») та вказати прізвище, ім’я дитини, дату народження, прізвище та ім’я одного з батьків, а також контактний телефон.

Надіслані роботи, які відповідають умовам Конкурсу, будуть брати участь у голосуванні на сторінці Facebook Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Департаменту культури, молоді та спорту Полтавської міської ради.

Голосування розпочнеться 26 січня і триватиме до 31 січня 2021 року.

Підведення підсумків відбудеться 01 лютого 2021 року на сторінці Facebook.

Переможці (І, ІІ та ІІІ місця) будуть обрані за найбільшою кількістю вподобайок. Їх автори будуть нагороджені після закінчення карантину приємними подарунками.

Перейти до вмісту