Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Делегація з Чернігова вивчає досвід Полтавщини щодо організації роботи Агентства місцевих доріг

Представники Управління капітального будівництва Чернігівської ОДА вивчають досвід Полтавщини щодо створення та функціонування ДП “Агенство місцевих доріг Полтавської області”. 

Під час зустрічі чернігівські колеги детально вивчили механізм створення підприємства та питання щодо організації його роботи за кожним з напрямків, повідомили в Агентстві місцеих доріг Полтавської області.

Як зазначив начальник відділу експлуатаційного утримання доріг Управління капітального будівництва Чернігівської ОДА Олександр Мисник, досвід Полтавщини цікавий тим, що вона є лідером серед інших ОДА за ефективністю та вчасним  виконанням об’єктів ремонту місцевих доріг.

“Нас також цікавить досвід щодо отримання кредиту на ремонт місцевих доріг, який Полтавська область отримала першою серед інших, механізми проходження експертизи та тендерних процедур, а також питання організації роботи з експлуатаційного утримання”, – зазначив Олександр Мисник. 

Як зазначив директор підприємства Олексій Басан, Агентство завжди відкрите до співпраці та спілкування з колегами:

“У роботі новоствореного підприємства завжди можуть виникати організаційні питання, які легше та ефективніше вирішувати разом з колегами. У нас спільна мета – робити якісні дороги, тому ми маємо завжди вчитися та ділитися власним досвідом”, – зазначив Олексій Басан.  

Перейти до вмісту