Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Через Полтавщину планують пустити швидкісний потяг Skoda

Укрзалізниця вивчає маршрути для задіяння у пасажирських перевезеннях двох швидкісних поїздів Інтерсіті+ виробництва чеської Skoda після їхнього ремонту.

Розглядаються наступні напрямки для курсування електропоїздів Skoda: відновлення курсування поїзда №720/719 Київ – Харків – Київ (через Полтавщину); відновлення курсування поїзда №748/747 Київ – Тернопіль – Київ; організація тактового руху за маршрутом Київ – Вінниця – Київ, повідомляють в Укрзалізниці.

На Полтавщині потяг курсує через Гребінку, Лубни, Ромодан, Миргород, станцію Полтаву-Київську.

Ремонтні роботи передбачатимуть, зокрема, заміну зношених частин; ізоляцію та фарбування ділянок зі слідами корозії, нанесення змазки; ревізію візків і механічних частин; відновлення пошкодженого лакофарбового покриття; заміну несправного та пошкодженого салонного обладнання.

Строки завершення ремонтів залежатимуть від результатів діагностики, яку зроблять у Чехії та в Києві спеціалісти Skoda, а також від термінів постачання виробниками колісних пар, які будуть повністю замінені. Завершення ремонту першого електропоїзда попередньо заплановано вже до кінця 2021 року.

Перейти до вмісту