Ви тут:
Суспільство 

Чарівна зима: Співачка Христина Лугова розповіла історію пісні з минулого

Після презентації альбому “Метаморфози”, українська pop-jazz співачка Христина Лугова презентує пісню “Чарівна зима”. Пісні Христини потрапляють в рейтинг “300 нових пісень українською мовою” за версією Karabas Live, тримаюсь провідні позиції в музичних чартах та хіт-парадах.

Пісня “Чарівна зима” була написана 11 років тому разом з другом Борисом Василишиним. Це був час перших спроб і далеких мрій про музику.

“Близько 11 років тому, ми з Борисом зібрали перший наш гурт з таких же мрійників, і пробували творити. В той рік 2009-2010 була дуже красива сніжна зима. Чарівна зима. Я її досі пам’ятаю. Натхненна всім, що було навколо мене в той час, я написала вірші й мелодію на акорди Бориса. Ми збирались друзями й розписували сценарій кліпу, який мали зняти на цю пісню.Але, як і більшість перших гуртів, ми не проіснували довго”, – розповідає Христина Лугова.

Завдяки цим багатьом крокам, Христина нарешті змогла записати та презентувати пісню “Чарівна зима”, про яку пам’ятала весь цей час і згадувала кожної зими. Звісно, пісня, як і сама співачка, пережили багато метаморфоз. І сьогодні – це не пісня з минулого, вона звучить саме так, як Христина відчуває її зараз.

Перейти до вмісту