Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Завтра скликається сесія Полтавської обласної ради

Пленарне засідання другої сесії Полтавської обласної ради восьмого скликання відбудеться 29 грудня 2020 року в приміщенні обласної ради за адресою: місто Полтава, вулиця Соборності, 45 (вхід з боку вулиці Сінна).

Початок засідання о 10:00.

Читайте також: Профільна постійна комісія Полтавської облради погодила бюджет на 2021 рік

На сайті Полтавської обласної ради опублікували відповідне розпорядження з переліком питань порядку денного.

Читайте також: “Ми прогнозуємо невиконання обласного бюджету 2020 року десь на 100 млн грн”, – Павло Кропивка

276 

Читайте також: Профільна комісія Полтавської облради погодила приєднання видавництв “Кобеляки” та “Поліграфсервіс” до “Лубен”

На розгляд сесії виноситься 49 питань. Серед них – зміни до бюджету на 2020 рік та прийняття бюджету області на 2021 рік.

Читайте також: Постійна комісія Полтавської облради з питань аграрної політики та земельних відносин рекомендувала внести на розгляд чергової сесії низку профільних питань

Нагадаємо, на другому пленарному засіданні першої сесії Полтавської обласної ради депутати обрали чотирьох заступників голови облради, затвердили склад та обрали голів постійних комісій.

Також депутати звернулася до Уряду та Верховної Ради України пропозицією не скасовувати відрахування до місцевих бюджетів частини акцизного податку з виробленого в Україні пального та частини акцизного податку з ввезеного пального на митну територію України.

 

 

Перейти до вмісту