Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Затвердили фінансові плани комунальних підприємств Пирятинської громади

Для створення системи контролю за фінансово-господарською діяльністю та підвищення ефективності роботи комунальних підприємств Пирятинської громади фахівці виконкому розробили порядок, затвердження та контроль за виконанням фінансових планів.

Про це йдеться на сайті Пирятинської міськради.

“Плани підприємств повинні забезпечувати прибуткову діяльність самого підприємства, зростання валового прибутку та чистого фінансового результату. Про це повідомила начальник управління економіки Ірина Солдатова на засіданні виконавчого комітету 21 грудня. Презентувала фінплани комунальних підприємств, що діють на території Пирятинської громади. Зауважила, що КП «Пирятинський міський водоканал» та КП «Каштан» 2021 року працюватимуть над розробленням нового тарифу на послугу централізованого водопостачання. Це дасть змогу підвищити ефективність роботи підприємств. Цього року, очікується позитивний фінансовий результат КП «Пирятинська лікарня Пирятинської міської ради»”, – йдеться у повідомленні.

До речі, всі комунальні підприємства є платниками податків, що збільшують бюджет міської територіальної громади. З детальними цифрами фінансових планів комунальних підприємств можна ознайомитися нижче.

 

Перейти до вмісту