Ви тут:
Освіта Прес-релізи Суспільство Україна 

Всеукраїнська школа онлайн забезпечить кожному учневі та вчителю вільний доступ до навчального контенту

Всеукраїнська школа онлайн – це єдина державна онлайн-платформа для дистанційного та змішаного навчання учнів 5-11 класів.

Платформа забезпечить кожному українському учневі та вчителю рівний, вільний і безоплатний доступ до якісного навчального контенту, розповідають організатори Всеукраїнської школи онлайн.

Платформа доступна за посиланням.

Онлайн-платформа допоможе легко організувати процес навчання дітей. При цьому, батьки можуть бути впевненими в якості знань, бо всі матеріали відповідають державним освітнім стандартам та календарному плану. Увесь контент пройшов ретельну та багаторівневу експертизу. Вчителі, які працювали над створенням курсів — відеоуроків, матеріалів та тестів — фахівці з усієї країни, що пройшли професійний відбір, а також додаткове навчання з інклюзивності й недискримінації, ораторській майстерності й навіть вмінню триматись перед камерами. 

Ще одна велика перевага – платформа доступна завжди й усюди. Легше буде наздоганяти навчання у випадку карантину чи хвороби, адже усі матеріали завжди є на сайті. А для більшої впевненості, батьки можуть відстежувати навчальний прогрес в особистому кабінеті учня.

Батькам радять допомогти дітям з реєстрацією на сайті. Батьки також можуть зареєструватись самі як слухачі, для них будуть доступні усі навчальні матеріали.

Перейти до вмісту