Ви тут:
Суспільство 

Victoria’s Secret Fashion Show: чим запам’ятався останній показ бренду

Грандіозне шоу Victoria’s Secret цьогоріч не відбудеться. У 2019 році представники бренду також скасували очікуваний захід, тож ми вирішили пригадати, яким був “останній” показ Victoria’s Secret у 2018.

Щороку мільйони прихильників бренду Victoria’s Secret очікують на феєричне шоу. У 2018 році грандіозний показ нової колекції Victoria’s Secret відгримів у нью-йоркському виставковому центрі Pier 94, пише vogue.ua. Після Парижа, Лос-Анджелеса, Лондона і Шанхаю бренд вирішив провести показ вдома.

На подіум вийшли 60 моделей. Зокрема, Адріана Ліма, Бехаті Прінслу, Кендіс Сванепул, Лілі Олдрідж, Ельза Госк, Жасмін Тукс, Жозефін Скрівер, Лаїс Рібейро, Марта Гант, Сара Сампайо, Стелла Максвелл, Тейлор Гілл, Кендалл Дженнер, Вінні Гарлоу, сестри Хадід. Знамениті “янголи” підкорювали подіум під запальні хіти Bebe Rexha, The Chainsmokers, Halsey, Rita Ora, Shawn Mendes і The Struts, повідомляє 24 канал.

Дебютантками показу стали  філіпінка Келсі Меррітт та перша модель з вітиліго на подіумі білизняного бренду Вінні Харлоу. Ромі Стрейд вийшла в 12-кілограмових крилах, які були прикрашені 125 000 кристалів Swarovski.

Шведська модель Ельза Госк показала найдорожчий виріб нової колекції Victoria’s Secret – бюстгальтер із назвою The Dream Angels Fantasy Bra за один мільйон доларів. Він був створений дизайнерами Atelier Swarovsk та прикрашений дорогоцінним камінням.

Капсульну колекцію білизни із квітковими принтами розробила лондонський дизайнер – Мері Катранзу. В індустрії моди її давно називають “королева квітів” за неординарний погляд на яскраві фарби. Не обійшлося і без клітинки. Цей візерунок став традиційним для колекцій бренду –  дівчата виходили в шотландських спідницях, бра, панчохах і, навіть, крилах.

За традицією, лише VIP-гості побачили феєричне шоу. Вхід на показ був тільки за спеціальним запрошеннями, які отримали представники шоу-бізнесу та індустрії моди. Переглянути шоу на офіційному ютуб-каналі Victoria’s Secret.

Перейти до вмісту