Ви тут:
Спорт Суспільство 

УПЛ визначила кращого українського тренера 2020 року

Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу назвало найкращого тренера найвищого дивізіону чемпіонату України за підсумками 2020 року.

Як розповіли в УПЛ, четвертий рік поспіль наше Об’єднання визначає найкращого тренера УПЛ за середніми оцінками тур за туром. За підсумками 2020 року найкращим із середнім показником 4,38 виявився Віктор Анатолійович Скрипник – головний тренер луганської «Зорі».

6 разів по ходу сезону Віктор Анатолійович визнавався нашим Об’єднанням найкращим y Favbet Лізі за підсумками турів.

Лауреатами номінації Найкращому тренеру УПЛ ставали: у 2017 році – Роман Миколайович Санжар («Олімпік» із Донецька), у 2018 році – Володимир Богданович Шаран (ФК «Олександрія»), у 2019 році – Олександр Дмитрович Рябоконь («Десна» із Чернігова).

Читайте також: «Вест Хем» цієї зими хоче продати Андрія Ярмоленка

Нагородження цьогорічних лауреатів почесних номінацій (Favbet Ліга, Перша ліга, Друга ліга, Аматорський футбол, Студентський футбол, Жіночий футбол) Всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу планується провести перед першими матчами весняної частини сезону. Традиційна церемонія, яка проводилася в столиці у 2018-2020 роках, цьогоріч не відбудеться через карантинні заходи для запобігання COVID-19.

Перейти до вмісту