Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

У Шишаках оголосили новорічно-різвяний фестиваль колядок та щедрівок

Шишацький селищний будинок культури оголосив новорічно-різдвяний онлайн-фестиваль колядок та щедрівок “Щедрий вечір, добрий вечір і дорослим, і малечі”, який триватиме з 1 грудня 2020 року до 14 січня 2021 року.

Фестиваль проведуть в дистанційному режимі для залучення дітей та дорослих до традицій народної творчості, пісенності, фольклору з елементами сучасності, які відображають новорічні свята (колядки, щедрівки), повідомляють на Facebook-сторінці Шишацького селищного будинку культури.

До участі у фестивалі запрошуються виконавці (без вікових обмежень) та творчі колективи у таких номінаціях:
1. Колядки.  Надаватиметься перевага старовинним колядкам. Виступ кожного учасника має включає в себе пісенний або віршований твір: для дітей – не менше 8 рядків, для колективу – тривалістю 3 хв. Враховуються оригінальність, майстерність виконання та святковий одяг;
2. Щедрівки.  Надаватиметься перевага старовинним фольклорним щедрівкам. Виступ кожного учасника або колективу включає в себе пісенний або віршований твір: для дітей – не менше 8 рядків, для колективу – театралізація українського новорічно-різдвяного обряду або його фрагменту загальною тривалістю до 4 хвилин. Враховуються оригінальність, майстерність виконання, святковий одяг, акторська майстерність.
Відео з виступами необхідно прислати на електрону адресу будинку культури [email protected], або у вайбер за номерами телефонів 0662963688, 0952499934, 0954928981.

Перейти до вмісту