Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Швачка, водій, медсестра: в облцентрі зайнятості назвали найпотрібніші професії листопада

До п’ятірки професій листопада, за версією Полтавського обласного центру зайнятості, увійшли швачка, підсобний робітник, продавець продовольчих товарів, медсестра, водій.

Це професії, кількість вакансій на які є найбільшою станом на 1 грудня 2020 року, повідомили на сайті Полтавського обласного центру зайнятості.

У лідерах на ринку праці в кінці осені залишається фах майстрині швейної справи — 130 вакансій. Охочі працювати підсобними робітниками мали вибір з 93 вільних робочих місць.

Продавців продовольчих товарів чекали 84 пропозицій роботи.

Сестра медична (брат медичний) стаціонару — пропонувалося 65 вакансій.

Водій автотранспортних засобів — 62 вакансії.

До числа професій листопада, які мають найбільший попит, також увійшли: поліцейський (за спеціалізаціями) — 40 вакансій, охоронник — 40 вакансій, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування — 30 вакансій, токар — 30 вакансій.

Також значна кількість вакансій на Полтавщині станом на 1 грудня за такими професіями: продавець непродовольчих товарів — 26 вакансій, електрогазозварник — 25, кухар — 22, слюсар-ремонтник — 21, машиніст розфасувально-пакувальних машин — 19, сестра медична (брат медичний) — 17, бухгалтер — 17, інспектор (пенітенціарна система) — 16, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів — 16, провізор — 14, машиніст екскаватора — 14.

Перейти до вмісту