Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці особовий склад військової частини А-1546 привітали з Днем Сухопутних військ України

Напередодні Дня Сухопутних військ України міський голова Кременчука Віталій Малецький, командир 107 реактивної артилерійської бригади полковник Олександр Келембет і генерал-майор ЗСУ в запасі Юрій Ярусевич привітали особовий склад військової частини А – 1546.

Міський голова Кременчука Віталій Малецький побажав солдатам і офіцерам Кременчуцької реактивної артилерійської бригади, яка базується у Кременчуці, завжди повертатися у повному складі зі службових відряджень та з виконаними завданнями. Керівник міста наголосив, що військова частина А – 1546 є гарантом безпеки міста Кременчука та України вцілому, тим надійним щитом, який завжди готовий до відсічі наступу ворогів. Найголовніше завдання сьогодення – це зробити все можливе для встановлення миру в Україні, повернення окупованих територій до складу нашої держави. Без сильної зброї, без сильної армії, на жаль, це питання вирішити неможливо.

Про це повідомляє сайт Кременчуцької міськради.

За успіхи у військовій службі солдат і офіцерів реактивної бригади було нагороджено військовими відзнаками та нагородами. У якості подарунку від кременчужан міський голова вручив службовцям частини побутові речі та електроприлади, які необхідні їм для організації побуту в військово-польових умовах.

Перейти до вмісту