Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Скільки коштує прикрасити будинок і вбратися супергероєм, – порахували в ОЛХ

Штучну ялинку можна купити в середньому за 820 грн і прикрасити вінтажними іграшками по 50-300 грн за набір. Костюм супергероя обійдеться у 425 грн.

До Нового року залишилося майже чотири тижні. Якщо ви ще не знаєте, як і де зустріти 2021, OLX пропонує ідею — домашню тематичну вечірку в колі друзів. Як створити свято та скільки це коштує – нижче.

Важко уявити Новий рік без ялинки. Можна штучну. Вона прикрасить не один Новий рік та ідеально підійде тим, хто проти вирубки живих дерев. Купити штучну ялинку можна в середньому за 820 грн, однак є варіанти і до 8 500 грн. Ціна залежить від виробника, розміру та матеріалів.

Наряджати ялинку — чи не головний святковий ритуал. Якщо вашій колекції новорічних іграшок потрібно поповнення, рекомендуємо придивитись вінтажні прикраси, які подарують вечірці особливий шарм. Лише за жовтень та листопад таких пропозицій було понад 1 500. Набори продають у діапазоні 50-300 грн в середньому.

Ще більш казкової атмосфери додасть гірлянда, як на ялинці, так і в інтер’єрі. Якщо повісити її на вікно, ви подаруєте свято ще й перехожим. Коштує вона в середньому 300 грн. Пропозицій у листопаді було більш ніж достатньо — 3 300 за 2 місяці.

Доповнить святковий антураж різдвяний вінок з шишок і ялинових гілок. Він буде гарно виглядати як на дверях, так і на будь-якому іншому видному місці. Вибрати варіант до душі вже в жовтні-листопаді можна було з 350 оголошень. Розраховуйте на середню ціну в 380 грн.

Не обійтися на тематичній вечірці й без костюмів. Перетворитися на Людину-павука чи Харлі Квін? Вибір за вами. Спробувати себе в ролі свого улюбленого персонажа коштує в середньому 425 грн. А якщо не знаєте в кого перевтілитися у новорічну ніч, ось рейтинг персонажів, костюми яких можна найчастіше зустріти в продажу:

1. Супермен — 270 грн
2. Людина-павук — 500 грн
3. Бетмен — 380 грн
4. Харлі Квін — 550 грн

Перейти до вмісту