Що приготувати на Новий рік: Євген Клопотенко розповів про авторське меню
Замість традиційних олів’є чи оселедцю під “шубою” на новорічний стіл можна приготувати щось оригінальне і тим самим вразити гостей.
Український кухар Євген Клопотенко розробив власне, авторське, меню.
“В чому сенс моїх меню? Це добірка рецептів: декілька салатів і закусок, основна страва, десерт та коктейлі. Ви просто відкриваєте те меню і готуєте по ньому. Всі страви прості, займають мало часу, розраховані так, щоб їжі вистачило всім, проте ви не готували багато зайвого”, – написав Клопотенко на своїй фейсбук-сторінці.
Це такі страви: салат з п’янкою грушею, бутерброди із запеченим перцем, салат з креветками та авокадо, рієт з качки з грушевим мармеладом, курка в арахісовому соусі, десерт з листкового тіста із заварним кремом, коктейль “Кривава мері”, коктейль з гранатовим соком. З усіма рецептами можна ознайомитись детальніше за посиланням.