Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

“Санчата Миколая” вирушили назустріч дітям України, аби подарувати магію новорічних свят

Корпорація повного циклу освітнього процесу «Ранок» оголосила про старт благодійної акції «Санчата Миколая»

«Не кожна дитина отримує приємний новорічний подарунок, але кожна мріє та бажає відчути диво й магію» — ініціатори вважають важливим створення святкової атмосфери для дітей соціально вразливих категорій. Кожен із них відчуває певні обмеження, але, попри будь-які умови, теж потребує феєрії сюрпризів.

«Санчата Миколая», повні книжок, вітальних листівок та приємнощів, уже вирушили до дітлахів України з нагоди Дня святого Миколая.

15 лікарняних відділень по всій Україні, 300 дітлахів — бенефіціарів фонду «Таблеточки» — вже ось-ось зустрінуть «санчата» з подарунками. Це онкохворі хлопчики та дівчатка переважно дошкільного віку з Полтави, Дніпра, Києва, Запоріжжя, Львова, Чернігова, Миколаєва, Івано-Франківська, Рівного.

На цьому благодійний фонд «Ранок-Україна», що функціонує під патронатом корпорації «Ранок», не зупиняється та зазначає, що акція триватиме всі зимові свята, і залучає партнерів, які допоможуть інформаційно або подарунками від компанії!

«Цього року в «Санчат Миколая» неабияка важлива місія — допомогти благодійникам «Ранку», «Таблеточок» та іншим партнерам охопити якомога більше діточок та доставити пакунки святкового настрою!»

У рамках акції на сторінці корпорації «Ранок» запущено продаж святкових листівок, що підкреслюють особливість нематеріальних цінностей. Кожен, хто придбає таку листівку, долучається до акції «Санчата Миколая». Усі кошти надійдуть для закупівлі подарунків, необхідних речей та ліків дітям. Розповсюдження благодійної продукції також планується в мережі книгарень «Книголенд» та на офіційному сайті видавництва «Ранок».

Традиційно під час зимових свят благодійники корпорації «Ранок» є ініціаторами акції «Санчата Миколая», вони зазначають, що цьогорічні заходи — особливі, бо підкреслюють цінність обіймів, посмішок та дотиків у часи обмежень.

листівка (1)

Перейти до вмісту