Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавка перемогла у конкурсі настільних ігор з громадянської освіти

Вчителька Полтавської гімназії №21 Тетяна Татаріна зробила гру “Моє місто” та перемогла у конкурсі настільних ігор з громадянської освіти.

Вона змагалася з понад 100 учасниками з усієї країни. Конкурс проводила ГС “Освіторія” та програма сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Гра розвиває навички комунікації дітей та усвідомлення того, що кожне наше рішення впливає на всю громаду. “Завдання на локаціях дуже різні. На станції “Міська рада” учасники можуть стати посадовими особами мерії: їм треба написати промову для мера міста, у якій він повідомляє містян про епідемію грипу. При цьому його виступ має донести реальну ситуацію, але не збурити паніку серед людей”, – розповідає розробниця Тетяна.

Настільна гра буде цікава всім, включно зі старшокласниками та дорослими. А особливо на уроках громадянської освіти, правознавства, природничих та математичних дисциплін. Безкоштовно завантажити “Моє місто” можна тут.

Гра розроблена в рамках проєкту «Програма сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст статті є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів і не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

Перейти до вмісту