Ви тут:
Суспільство 

“Нова пошта” попередила про затримки через негоду

У зв’язку з погіршенням погодних умов, зокрема через ожеледицю на дорогах України, можливі затримки у доставленні посилок.

Про це розповіли у “Новій пошті”.

“Шановні клієнти! У зв’язку з погіршенням погодних умов, зокрема через ожеледицю на дорогах України, можливі затримки доставлення вантажів. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб ваші відправлення дісталися за призначенням вчасно.
Дякуємо за розуміння”, – йдеться у повідомленні.

Як розповіли у ДСНС України, в Україні внаслідок ускладнення погодних умов залишилися без електропостачання 173 населених пункти в трьох областях.

«Станом на 7:00 11 грудня внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, мокрий сніг, пориви вітру) через спрацювання системи захисту ліній електропередач знеструмлено 173 населених пункти у 3 областях, а саме: Київська – 79, Житомирська – 58, Чернівецька – 36», – йдеться в повідомленні.

Водночас у ДСНС з посиланням за інформацію Служби автомобільних доріг повідомили, що станом на ранок п’ятниці транспортне сполучення на автошляхах державного та місцевого значення країни забезпечено. Обмежень руху немає.
Довідка. ТОВ «Нова Пошта» — українська компанія, заснована у 2001 році, що надає послуги експрес-доставки документів, вантажів і посилок для фізичних осіб та бізнесу.

Мережа «Нова пошта» складається з понад 6 тис. відділень, сучасних інноваційних сортувальних терміналів у Києві (КІТ), Хмельницькому (ХІТ) та Львові (ЛЕО), які здатні обробляти від 14 до 20 тис. посилок за годину. За 2018 рік компанія доставила по Україні понад 174 млн відправлень.

Перейти до вмісту