Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Всеукраїнській конференції з гастрономії розповідатимуть про кременчуцькі вергуни

10 грудня в Україні пройде перша Всеукраїнська онлайн-конференція “Українська гастроспадщина: традиції гостинності та культура приготування страв”.

Однією зі спікерок на конференції буде голова ГО “Відпочинок вдома”, автор проекту “Живий музей вергунів” та власниця садиби Country House Надія Михайлова. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook Український центр культурних досліджень.

“Вона створила заміський кластер-дім сільського зеленого туризму Country House – Сільська Хатинка – простір правдивої їжі, етно-просвітництва та відпочинку с. Чечелеве (Полтавська область)! Її “Живий музей вергунів” – перший в регіоні етно-гастрономічний музей живої традиції, що відкриває світу промислове місто Кременчук через гастрономічний бренд”, – йдеться у повідомленні.
Час проведення конференції:  10.30 – 15.00  (перерва: з 12.00 до 12.30)
Місце проведення: онлайн формат на платформі Zoom
Система Orphus