Ви тут:
Анонс Оголошення Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині молоді пропонують долучитися до онлайн-конкурсу відеороликів про права людини

До Всеукраїнського дня безоплатної правової допомоги та Міжнародного дня прав людини Регіональний центр із надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області ініціює проведення онлайн-конкурсу відеороликів на тему: «Права людини».

Конкурс має на меті привернути увагу учнівської та студентської молоді до проблем реалізації прав людини в Україні, сформувати у дітей і підлітків позитивний образ права як державного інституту, виховати почуття важливості прав людини, ознайомити їх із можливостями системи безоплатної правової допомоги, популяризувати роботу системи БПД у регіоні, розвинути творчі здібності учнів, сприяти їх самореалізації, підтримати талановиту учнівську та студентську молодь.

Про це розповіли у Регіональному центрі з надання БВПД у Полтавській області.

Етапи проведення конкурсу

Перший – прийом конкурсних робіт – з 3 по 10 грудня 2020 року;
Другий – оцінювання конкурсних робіт – з 11 по 15 грудня 2020 року;
Третій – оголошення та нагородження переможців – до 18 грудня 2020 року.

Умови конкурсу

1. У конкурсі можуть брати участь діти віком від 5 до 18 років.
2. Відеоролик має бути знятий завдяки додатку TikTok. Це може бути кліп, слоумо, відео з ефектами, дуети, скетчи – будь який формат відеоконтенту, що дозволяє додаток TikTok. Відео має бути коротким, тривалістю до 1 хвилин, динамічне, озвучене українською мовою. Ролики мають бути зняті у вертикальному форматі.
3. Відеоматеріал та заповнену заявку щодо участі у Конкурсі (відскановану або сфотографовану)  розміщуються в окремій папці із зазначенням прізвища, ім’я та назви конкурсної роботи на гугл диску.
4. Відеоролики не повинні містити ненормативну лексику, заклики протиправного характеру, інформацію порнографічного характеру, відомості, що порушують загальноприйняті етичні норми та норми моралі.
5. Надаючи свою роботу на Конкурс, автори надають право організаторам Конкурсу на використання наданого матеріалу (розміщення у мережі Інтернет, телепрограмах, публікації в ЗМІ, виставках тощо).
6. Задля популяризації своєї конкурсної роботи учасник може її поширювати у соціальних мережах ЛИШЕ після розміщення отриманого відеоролика на офіційній сторінці РЦ з надання БВПД у Полтавській області у Фейсбуці.

Визначення переможців та оголошення результатів Конкурсу:

1. Переможці визначаються фахівцями Регіонального центру з надання БВПД у Полтавській області, у кількості трьох осіб – перше, друге та третє місця за кількістю вподобань (лайків), а саме відмітки «Подобається» та за кількістю переглядів відеоролика.
2. Оголошення результатів Конкурсу опубліковуються на офіційному веб-сайті системи БПД, сторінці Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області на Фейсбуці, партнерів та ЗМІ.

Нагородження переможців:

Переможців Конкурсу  – троє осіб, відеоматеріали яких набрали найбільшу кількість лайків та переглядів, нагородять грамотами та призами від Регіонального центру з надання БВПД у Полтавській області.

фото ілюстраційне

Перейти до вмісту