Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Кременчуцькі шляховики завершили ремонт внутрішньоквартальних проїздів на правобережжі міста

КП ШРБУ завершило ремонтувати дороги всередині житлового масиву на вулиці Правобережній у районі будинків 40-А, 42-А і 44-А.

У цьому мікрорайоні шляхове ремонтно-будівельне управління провело комплексний ремонт внутрішньоквартальних шляхів із укладанням нового асфальтового покриття, встановленням нового бордюрного каменю та зливоприймальників, відновленням підходів до під’їздів будинків. Як розповіли у пресслужбі Кременчуцької міськради, до цих робіт була залучена сучасна спецтехніка, що дозволяє застосовувати новітні дорожні технології.

Дорожники Кременчука продовжують готувати міські автошляхи, якими рухається вантажний транзитний транспорт, до безперебійної експлуатації в зимовий період. Наразі бригади ШРБУ виконують такі види дорожніх робіт, які відповідно до технології можна застосовувати в умовах низьких температур повітря. Зокрема, ними ведеться грейдерування підйому на мостовий перехід у районі вулиці Бетонної, а також – розчистка мережі зливової каналізації на вулиці Леонова, обслуговування дорожніх знаків.

Перейти до вмісту