Ви тут:
Спорт Суспільство 

“Кременчук” розгромив “Білий барс” у матчі УХЛ

Чинні чемпіони України здобули впевнену перемогу.

Як розповіли в УХЛ, дуже впевнено перший період почав саме «Кременчук», що відразу ж вилилося в закинуту шайбу вже на другій хвилині зустрічі – голом відзначився Тютченко. Однак, вже на екваторі матчу білоцерківцям вдалося вийти з-під тотального пресингу, вирівняти гру і навіть створити ряд небезпечних моментів біля воріт Новицького, але відігратися до першої перерви у них так і не вдалося.

Такою ж була і перша половина другого періоду – команди грали на зустрічних курсах, адже рахунок 1:0 – досить в’язкий для обох клубів. Однак, на екваторі періоду білоцерківці посипалися, а “городяни” змогли грамотно цим скористатися і збільшити рахунок на табло. По разу в воротах «Білого Барса» розписалися Варава, Ворона і Гриценко, встановивши на табло рахунок 4:0.

Читайте також: троє гравців “Кременчука” претендують на звання кращого хокеїста УХЛ в листопаді

У третій двадцятихвилинці кременчужани продовжували насідати на ворота супротивника, що вилилося в ще дві закинуті шайби – дубль оформив Ворона і ще раз відзначився Денискін. Таким чином, «Кременчук» втретє в сезоні обіграв «Білий Барс», Ворона оформив дубль, а на рахунку Новицького – шатаут.

Перейти до вмісту