Ви тут:

Контакт-центр МОЗ опрацьовує запити щодо виплат через захворювання або смерть медпрацівників від COVID-19, – Степанов

Міністерство охорони здоров’я України спільно з Фондом соціального страхування відпрацювало механізм приймання та опрацювання контакт-центром МОЗ запитів щодо виплат, які здійснюються Фондом у разі захворювання або смерті медичних працівників через інфікування COVID-19.

Про це під час брифінгу повідомив Міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

“Ми постійно вдосконалюємо і розширюємо перелік послуг, які можна отримати через наш контакт-центр. Відтепер медичні працівники, а також члени їх сімей можуть звернутися до контакт-центру для отримання оперативної інформації про стан розгляду їхніх заяв та здійснення таких виплат”, — наголосив Степанов.

Максим Степанов також зазначив, що Міністерство охорони здоров’я провело робочу зустріч з Мінсоцполітики, Фондом соціального страхування, Державною службою з питань праці та ініціювало нормативно-правові зміни щодо удосконалення і спрощення процедури розслідування випадків смерті окремих категорій медичних працівників, які будуть винесені найближчим часом на розгляд уряду. Наразі ця постанова направлена від МОЗ на погодження іншим міністерствам.

Перейти до вмісту