Ви тут:

Керівники Полтавщини привітали з Днем Збройних Сил України

Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький та голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов привітали мешканців області, військовослужбовців та ветеранів ЗСУ, з Днем Збройних Сил України.

Шановні військовослужбовці та ветерани!

Щиро вітаю вас із Днем Збройних Сил України!

Військова служба для більшості з вас стала справою всього життя. Багато хто пройшов нелегке випробування війною, захищав державний суверенітет та територіальну цілісність України на Сході, виконував миротворчу місію.

І сьогодні Українське військо мужньо протистоїть агресору, дає рішучу відсіч ворогу.

Пишаюся вашим патріотизмом і відвагою, зразковим виконанням військового обов’язку, готовністю повсякчас захищати мир і свободу українського народу.

Світла пам’ять героям, які загинули за Україну!

Бажаю вам міцного здоров’я, миру, добробуту, військової звитяги!

Голова Полтавської обласної ради

Олександр Біленький 

Шановні військовослужбовці, ветерани ЗСУ, рідні полеглих захисників України!

Прийміть щирі вітання з Днем Збройних Сил України!

Сучасна українська армія – це заслуга мільйонів наших співвітчизників, щирих патріотів, які щоденно роблять свій внесок у розбудову Збройних Сил України, захищаючи державні кордони на передовій, підвищуючи свою майстерність на військових полігонах, працюючи на підприємствах оборонної галузі.

Безмежна вдячність кожному військовослужбовцю за сумлінне виконання конституційного обов’язку, мужність, героїзм та самопожертву. Адже все, що ми сьогодні маємо, – мир, спокій, можливість жити нормальним життям, займатися своїми справами, виховувати дітей – все це є можливим лише тому, що ми перебуваємо під захистом українських військових.

Війни, на жаль, не буває без жертв, і на совісті агресора смерті тисяч українських воїнів, серед яких і наші земляки. Вічна пам’ять героям. Низький уклін батькам, які виховали мужніх патріотів України.

Висловлюю щиру вдячність ветеранам війни та військової служби за їхню небайдужість й активну громадянську позицію.

Бажаю міцного здоров’я, добробуту, миру, злагоди!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

Олег СИНЄГУБОВ,

голова Полтавської обласної

державної адміністрації

 

фото ілюстраційне

Перейти до вмісту