Ви тут:
Медицина Полтавщина Суспільство 

Капремонт Кременчуцького онкодиспансеру планують розпочати у 2021 році

Капітальний ремонт Кременчуцького онкодиспансеру з облаштуванням сучасного лабораторного центру планують розпочати у 2021 році.

Про це повідомив голова Полтавської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов, пише сайт Кременчуцької міськради.

Керівник області зазначив, що загальна вартість проєкту будівництва нового онкодиспансеру в Полтаві та капітальний ремонт Кременчуцького онкодиспансеру становить близько 200 млн. гривень. На виконання цього проєкту залучатимуться кошти державного та обласного бюджетів, а також інших джерел фінансування. Наразі проведені тендерні процедури.

Проєкт будівництва нового онкодиспансеру в Полтаві та капітальний ремонт Кременчуцького онкодиспансеру став переможцем проєктів Державного фонду регіонального будівництва. На його реалізацію з державного бюджету вже виділено 50 млн. гривень. Планується, що ще 20 млн. гривень на ці цілі обласні депутати спрямують з обласного бюджету. За умови виконання показників обласного бюджету та підтримки депутатів ці масштабні роботи в обласному центрі та місті Кременчуці можна буде розпочати у 2021 році.

Міський голова Кременчука Віталій Малецький підкреслив, що поява у Кременчуці сучасного діагностичного центру при онкодиспансері стане великим проривом у сфері діагностики захворювань та технічному оснащенні цього процесу.

Перейти до вмісту