Refresh

This website np.pl.ua/2020/12/formula-1-serkhio-peres-nastupnoho-sezonu-vystupatyme-za-red-bull/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Спорт Суспільство 

Формула-1: Серхіо Перес наступного сезону виступатиме за Red Bull

Керівництво команди Red Bull на наступний сезон вирішило запросити пілота Серхіо Переса виступати за їх команду. Він має стати партнером Макса Ферстаппена.

Як повідомляє 24 канал, в Red Bull офіційно підтвердили, що сезон 2021 року Серхіо Перес проведе в їх боліді. Натомість Алекс Албон стане резервним та тест-пілотом.

Нагадаємо, що попередній сезон Перес провів у Racing Point, яка з наступного року виступатиме під іменем Aston Martin. Однак в новій команді місце для Переса не знайшлося. Туди перейшов Себастьян Феттель, а також залишився Ленс Стролл.

Відзначимо, що Перес за підсумками сезону 2020 року посів четверте місце в заліку пілотів. На його рахунку перемога на гран-прі Сахіра, яка стала першою в його кар’єрі. Також він фінішував другим на гран-прі Туреччини.

Перейти до вмісту