Ви тут:
Погода Полтавщина Суспільство 

Завтра на Полтавщині прогнозують поривчастий вітер та дощ зі снігом

У віторок, 24 листопада, в Україні буде до +4+8 градусів та поривчастий вітер. У деяких областях, зокрема на Полтавщині, синоптики обіцяють дощ з мокрим снігом.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко. 

“Вівторок в Україні обіцяє бути об’єктивно теплим, як для кінця листопада, – протягом дня у більшості областей очікується +4+8 градусів, хіба на Сході буде холодніше, +2+4 градуси. Проте ця об’єктивність може знижувати наші термічні відчуття на 2-5 градусів, бо спостерігатиметься поривчастий, а часом й сильний, північно-західний вітер”, – написала Наталка Діденко у Facebook.

Таож вона зазначила, що на Півночі, Сході, у центральній частині, в Приазов’ї та в Криму підвищена вологість провокуватиме опади. Переважатиме дощ, на Сході – з мокрим снігом. На значній частині території Півдня та Заходу України – без істотних опадів.

За інформацією Укргідрометцентру, у Полтаві та області завтра буде можливий дощ з мокрим снігом, температура повітря вдень становитиме +2+4. Вітер задуватиме сильно, очікується некомфортним, із північно-західними поривами до 7-12 м/с. Вночі -1+1 градуси.

Фото: ілюстративне

Перейти до вмісту