Ви тут:
Спорт Суспільство 

Захисник збірної України потрапив у шорт-лист «Ліверпуля»

Керівництво Ліверпуля повідомило головного тренера команди Юргена Клоппа, що клуб може підписати центрального захисника у зимове трансферне вікно, але якщо угода матиме фінансовий сенс для мерсисайдців.

Про це повідомляють «Факти».

Червоні проведуть більшу частину сезону-2020/21 без свого зіркового захисника Вірджила ван Дейка, який отримав важку травму у ліверпульському дербі з Евертоном. Таким чином, серед гравців основи на цій позиції залишаються лише Джо Гомес та Жоель Матіп.

Нинішню ситуацію у Ліверпулі розглядають як нагоду спланувати майбутнє без Вірджила Ван Дейка, якому вже 29 років. Мерсисайдці шукатимуть на потенційну заміну нідерландцю молодого захисника, але з не дуже високою трансферною вартістю. А точніше вартість гравця не повинна перевищувати £40 млн (€44 млн).
Скаути Ліверпуля почали пошук нового центрального захисника відтоді, як до російського Зеніта перейшов хорват Деян Ловрен.

До шорт-ліста червоних увійшли: Микола Матвієнко із Шахтаря, Озан Кабак із Шальке, Пау Торрес із Вільярреала, Жюль Кунде із Севільї та Дайот Упамекано із РБ Лейпцига.

Перейти до вмісту