Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

За вихідні на Полтавщині поліція склала понад 40 адміністративних протоколів відносно порушників карантинних норм

14 та 15 листопада за дотриманням карантинних обмежень в області стежили понад 120 працівників поліції.

За повідомленням полтавських правоохоронців, у населених пунктах працювали понад 30 мобільних груп у складі з поліцейськими, спеціалістами державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, а також інспекції по контролю за благоустроєм органів місцевого самоврядування. 

Рейдові групи склали 36 протоколів за порушення карантинних обмежень відносно суб’єктів господарювання та 7 – відносно громадян, за появу у громадському місці без засобів індивідуального захисту.

“Поліція, рівно як й інші уповноважені суб’єкти, продовжують контролювати виконання додаткових обмежень стосовно заборони діяльності закладів громадського харчування, торговельно-розважальних центрів та установ побутового обслуговування. Поліція виконує здебільшого превентивну функцію – застерігає та попереджає про адміністративну відповідальність. Однак, у разі ігнорування карантинних правил та наявності об’єктивних підстав поліція фіксуватиме порушення та складатиме адміністративний матеріал”, – наголосила Жанна Ахіджанян, заступниця начальника управління превентивної діяльності поліції області

Перейти до вмісту