Ви тут:
Надзвичайні ситуації Полтавщина Суспільство 

Вночі на Полтавщині сталась смертельна ДТП

Дорожньо-транспортна пригода сталася у Чорнухинському районі 7-го листопада близько 00:30, на 219 км автодороги “Кроливець-Конотоп-Ромни-Пирятин”.

За попередньою інформацією, зіткнулись автомобілі “ВАЗ-2106”, під керуванням водія 1966 року народження, мешканця Вінницької області та “МАN”, пза кермом якого перебував водій 1984 року народження, мешканець Київської області, повідомляють у пресслужбі обласної поліції.

Водій автомобіля “ВАЗ” загинув на місці. Пасажира цього автомобіля, 1982 року народження, мешканця Дніпропетровської області з травмами госпіталізували до Пирятинської ЦРЛ. 

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Поліція встановлює обставини ДТП. Триває досудове розслідування. 

 

Перейти до вмісту