Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Вкрай важливо не допустити спотворення волевиявлення полтавців, – Синєгубов

 19 листопада у Полтавській облдержадміністрації відбулася нарада голови ОДА з керівництвом обласної поліції та головами територіальних виборчих комісій щодо проведення виборів.

“Цієї неділі в Полтаві відбудуться вибори міського голови, і вкрай важливо не допустити спотворення волевиявлення полтавців. Правоохоронні органи мають зробити все можливе, щоб волевиявлення пройшло згідно з законодавством, спокійно, без порушень”, – написав у Telegram-каналі голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.

Також голова Полтавської облдержадміністрації наголосив на тому, що на виборах мають бути створені комфортні й безпечні умови для волевиявлення.

«У зв’язку із пандемією вибори цього року проходять у нових для всіх умовах. Ви вже маєте досвід. Розумієте, які проблемні питання можуть виникнути на дільницях. Одна з них – довжелезні черги. Іноді маніпулятивного характеру. Наголошую: не можна скорочувати кількість кабінок, тощо. На вулиці мінусова температура – полтавці не повинні чекати в чергах на вулиці. Зробіть все можливе, щоб волевиявлення громадян проходило у максимально безпечних і сприятливих умовах», – додав він.

Олег Синєгубов закликав бути обережним на виборах: носити правильно маски, дезінфікувати руки, дотримуватися соціальної дистанції.

Нагадаємо, другий тур виборів міського голови Полтави відбудеться 22 листопада. У другий тур місцевих виборів проходять Олександр Мамай (“За майбутнє”) та Сергій Іващенко (“Слуга народу”).

Фото: Полтавська ОДА

Перейти до вмісту